Palvelut

Kiropraktiikka

Kiropraktiikka on selkärangan, nivelten ja lihasten toiminnallisten häiriöiden tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn erikoistunut yliopistossa opiskeltava tieteenala. Erityisesti toiminnallisten häiriöiden vaikutus hermostoon on keskeisessä osassa tutkimusta. Kokonaisvaltainen tutkiminen takaa turvallisen ja yksilöllisen hoidon.

Kiropraktikon palvelut

Naprapatia

Naprapatia on fysiatrinen, tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja niiden toimintahäiriöiden tutkimiseen, hoitoon, kuntoutukseen ja ennaltaehkäisyyn erikoistunut hoitomuoto, jonka hoitomenetelmät pohjautuvat kansallisiin ja kansainvälisiin hoitosuosituksiin. Naprapaatti on manuaalisen lääketieteen asiantuntija, jonka työssä korostuu taito tutkia ja hoitaa kaikkia toiminnallisia tuki- ja liikuntaelinongelmia kuten selkäkipuja, niveloireita, lihasvammoja ja niska-hartiaseudun ongelmia.

Naprapaatin palvelut

Fysioterapia

Fysioterapia on ammattiala, jonka erityisosaamisalueita ovat terveys, liike, liikkuminen ja toimintakyky. Keskeisiä fysioterapian menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu sekä manuaalinen ja fysikaalinen terapia.

Fysioterapeutin palvelut